ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

kouzina3Το Γραφείο μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης Κτιρίων, Κατοικιών και Επαγγελματικών χώρων. Μελέτη - Σχεδίαση → Προϋπολογισμός → Χρονικός Προγραμματισμός → Κατασκευή → Παράδοση

Κάθε κατασκευή είναι μοναδική. Εκμεταλλευόμαστε τα θετικά που διαθέτει ο κάθε χώρος (Φυσικός Φωτισμός, Αερισμός, κλπ.), εντοπίζουμε τα προβληματικά σημεία (Υγρασία, τυφλά σημεία, κλπ.) και φροντίζουμε για την αποκατάστασή τους.

Αξιολογούμε το χώρο που διαθέτουμε και εκμεταλλευόμαστε κάθε σημείο προσεκτικά ώστε να μην υπερβάλουμε και να μην αφήσουμε ανεκμετάλλευτο κάποιο χώρο που πραγματικά θα μας ήταν χρήσιμος. Φροντίζουμε για την άψογη Κατασκευή με έμπειρους και εξειδικευμένους Τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων, και με χρήση υλικών άριστης ποιότητας.
Στοχεύουμε πάντα σε μια λειτουργική λύση, άρτια συνδυασμένη με την αισθητική που μας ταιριάζει, και πάντα προσαρμοσμένη στα χρήματα που επιθυμούμε να διαθέσουμε


Μελέτη – Σχεδίαση

photo1Οι προτάσεις μας παρουσιάζονται με τη βοήθεια 3D προγραμμάτων, με τα οποία γίνεται περιήγηση στο τρισδιάστατο μοντέλο που σας προτείνουμε ώστε να κατανοήσετε πλήρως το νέο σας χώρο πριν ακόμα κατασκευαστεί.

Ιδιαίτερη προσοχή δίδεται σε επιχειρήσεις για τις οποίες απαιτείται έκδοση Άδειας Λειτουργίας. Η εμπειρία μας, και στον τομέα των Αδειών Λειτουργίας, μας καθιστά τους πλέον αρμόδιους για την μελέτη και κατασκευή τέτοιων χώρων. Λαμβάνουμε υπόψη μας τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζει η Νομοθεσία, ανάλογα με την επιχείρηση – δραστηριότητα, και προσαρμόζουμε τις προτάσεις μας στις απαιτήσεις του Νόμου, ώστε να αποφεύγονται προβλήματα στην έκδοση της Άδεια Λειτουργίας. Μια σειρά επώνυμων υλικών κατασκευής, που έχουμε ξεχωρίσει με βάση την ποιότητά τους, και μπορούμε να σας τα προτείνουμε, είναι στη διάθεσή σας. Αυτό όμως δεν είναι περιοριστικό. Η τελική επιλογή είναι πάντα δική σας. Παρέχουμε ενημέρωση, για τις κατασκευαστικές τεχνικές (όπου αυτό απαιτείται) και για τεχνοτροπίες και τεχνικές που μπορούν να σας δώσουν το αισθητικό αποτέλεσμα που πραγματικά επιθυμείτε.


Προϋπολογισμός

prin meta2prin meta4Παρέχουμε ασφάλεια στο κόστος κατασκευής. Υπολογίζουμε όλη την κατασκευή με βάση τα σχεδιαγράμματα, τα υλικά που θα τοποθετηθούν και τις τεχνοτροπίες και τεχνικές που θα εφαρμοσθούν. Κοστολογούμε την κατασκευή και σας υπογράφουμε τα απαραίτητα έγγραφα που σας εξασφαλίζουν.


Χρονικός Προγραμματισμός

Παρέχουμε ασφάλεια στο χρόνο αποπεράτωσης. Προγραμματίζουμε τις εργασίες μας και τις εφαρμόζουμε σε χρονοδιάγραμμα ώστε να μπορούμε με σιγουριά να είμαστε συνεπείς στους χρόνους μας.


Κατασκευή

kouzina1Κατασκευάζουμε τις προτάσεις μας με συνέπεια και υπευθυνότητα. Έμπειρο εργατοτεχνικό προσωπικό, εργάζεται με επιμέλεια και οργάνωση ώστε εφαρμόσει τα σχέδιά μας στο πλέον εφικτό.

Η εξειδίκευση του εργατικού μας δυναμικού σας εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα με επιμονή στη λεπτομέρεια. Οι απαιτήσεις των εργασιών πολλές φορές μας υποχρεώνουν στην πολύωρη εργασία, ώστε οι χρόνοι μας να περιορίζονται σημαντικά. Πάντα όμως χωρίς να ξεφεύγουμε από το βασικό μας σκοπό, την ποιότητα στο αποτέλεσμα.
Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με την επίβλεψη Πολιτικού Μηχανικού.


Παράδοση

prin meta4Με την αποπεράτωση των εργασιών και κατόπιν ελέγχου, γίνεται η τελική παράδοση της κατασκευής.

Σας προσφέρουμε το μέγιστο δυνατό ώστε να επιτυγχάνεται σωστό αποτέλεσμα και καλή συνεργασία.
Σκοπός μας είναι να καλύπτουμε άρτια όλο το εύρος των εργασιών της Ανακαίνισης από την μελέτη έως και την παράδοση της κατασκευής.

 


Εργονομική σχεδίαση, τέλεια λειτουργική, άριστο αποτέλεσμα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας. Τηλ.210 5140140


ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ο τομέας της κατασκευής είναι πολύ σημαντικός για εμάς και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτόν. Τεχνίτες με πολυετή εμπειρία και πάντα με την επίβλεψη Μηχανικών όλων των ειδικοτήτων, είναι στη διάθεσή σας για κάθε είδους εργασία.

Η εξειδίκευση του εργατικού μας δυναμικού σας εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα με επιμονή στη λεπτομέρεια. Οι απαιτήσεις των εργασιών πολλές φορές μας υποχρεώνουν στην πολύωρη εργασία, ώστε οι χρόνοι μας να περιορίζονται σημαντικά. Πάντα όμως χωρίς να ξεφεύγουμε από το βασικό μας σκοπό, την ποιότητα στο αποτέλεσμα. Έμπειροι τεχνίτες πετυχαίνουν σύντομους χρόνους παράδοσης στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Χρωματισμοί Καταστημάτων,
Κατοικιών και Πολυκατοικιών
Γυψοσανίδες - Ψευδοροφές
Στούκο Βενετσιάνο, Τεχνοτροπίες
Στέγες (Κεραμίδια) - Πέργκολες
Ηλεκτρολογικές Εργασίες
και Επισκευές
Αλουμίνια - Κάγκελα
Υδραυλικές Εργασίες και
Επισκευές
Λέβητες - Καυστήρες, Συντηρήσεις
Τοποθέτηση Πέτρας σε τζάκια,
τοίχους και εξωτερικούς χώρους
Μονώσεις Ταρατσών
Τοποθέτηση Πλακιδίων, Μαρμάρων
Κατεδαφίσεις σε εσωτερικούς
χώρους (Γκρεμίσματα)
Επιχρίσματα (Σοβατίσματα)
Υδροροές σε Πολυκατοικίες
Οπτοπλινθοδομές (Χτισίματα)
Συστήματα Πυρασφάλειας
(Υδροδοτικά δίκτια, Πυρανίχνευση,
Συστήματα Τοπικής Εφαρμογής κλπ)
Ανακαινίσεις Οικιών, Καταστημάτων
και Πολύκατοικιών
Κλιματισμοί - Εξαερισμοί

Ανταποκρινόμαστε σε Μεμονωμένες κατασκευαστικές εργασίες ή ολοκληρωμένες Κατασκευές, Επισκευές και Ανακαινίσεις σε Κατοικίες, Πολυκατοικίες και Επαγγελματικούς Χώρους και όλα αυτά στους καλύτερους χρόνους και σε εξαιρετικά λογικές τιμές.

Εμπιστευθείτε μας την κατασκευή και σας παρέχουμε δωρεάν τη σχεδίαση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας.
Τηλ.210 5140140