Σε συνεργασία με Έμπειρους Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους σχεδιάζουμε το χώρο σας και σας προτείνουμε λύσεις για τη διαρρύθμιση που σας ταιριάζει.
Στηρίζουμε τους μικρούς χώρους και τους αναδεικνύουμε ώστε να είναι λειτουργικοί και ευχάριστοι.
Φροντίζουμε τους μεγάλους χώρους ώστε να προσφέρουν αρμονία και συνοχή.
Με τη δυνατότητα της τεχνολογίας, γίνεται περιήγηση στο τρισδιάστατο μοντέλο που σας προτείνουμε ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το νέο σας χώρο πριν ακόμα κατασκευαστεί.

Επαγγελματικοί Χώροι
Κάθε Επαγγελματικός Χώρος πρέπει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τις λειτουργικές και αισθητικές τόσο για τους Πελάτες όσο και για το Προσωπικό της.
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στον σχεδιασμό των επιχειρήσεων για τις οποίες είναι απαραίτητη η έκδοση Άδειας Λειτουργίας.
Σχεδιάζουμε την επιχείρησή σας σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζονται από την κείμενη Νομοθεσία. Αντικατοπτρίζουμε τη δική σας προσωπικότητα στο χώρο. Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση της σχετικής Νομοθεσίας ώστε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κατοικίες
Σχεδιάζουμε το σπίτι σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Μοντέρνο, κλασικό ή παραδοσιακό στιλ, δίνοντας έντονη ή αρμονική αισθητική ανάλογα με τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες του κάθε χώρου.

Εμπιστευθείτε μας την κατασκευή και σας παρέχουμε δωρεάν τη σχεδίαση.
Έμπειροι τεχνίτες κάνουν πράξη τα σχέδιά σας.

Εργονομική σχεδίαση, τέλεια λειτουργική, άριστο αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας.
Τηλ.210 5140140